La 23a Fira de Santa Llúcia ha obert aquest cap de setmana el calendari nadalenc a Vilassar de Dalt. Organitzada per l'Associació de Veïns de can Salvet, la Fira de Santa Llúcia ha arribat, aquest 2019, a la 23a edició en plena forma.

">

El Nadal arriba a Vilassar amb la Fira de Santa Llúcia

Última revisió 12-02-2021 15:05
16/12/2019

Santa llúcia 19La 23a Fira de Santa Llúcia ha obert aquest cap de setmana el calendari nadalenc a Vilassar de Dalt. Organitzada per l'Associació de Veïns de can Salvet, la Fira de Santa Llúcia ha arribat, aquest 2019, a la 23a edició en plena forma.

Parades amb productes de Nadal, regals, roba, plantes, manualitats, joguines o embotits i formatges han compartit protagonisme amb tallers i activitats familiars aquest cap de setmana a la 23a Fira de Santa Llúcia. Durant tot el cap de setmana, el pati de l'Espai cívic Les Escoles s'ha omplert de visitants que han aprofitat la fira vilassarenca per obrir els actes de les Festes de Nadal.

Santa llúcia 19 Santa llúcia 19

La fira va obrir les portes dissabte 14 de desembre a les 10 del matí i va comptar amb la col·laboració de la Biblioteca can Manyer que va oferir, pels més menuts, un conte de Nadal. La inauguració institucional, però, no es va fer fins a quarts de sis de la tarda i va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Vilassar, Carola Llauró, acompanyada de regidors i regidores de l'Ajuntament i el president de l'AAVV de can Salvet, Juan Luis García. Tot seguit la comitiva va donar la benvinguda als paradistes visitant, una per una, totes les parades que omplien la fira d'enguany.

Santa llúcia 19 Santa llúcia 19

La cantada de Nadales dels nens i nenes de l'escola La Immaculada i la visita del Pare Noel van ser les activitats que van omplir la tarda del dissabte. Mentrestant a l'interior de l'edifici de Les Escoles s'hi va celebrar un maridatge de formatges amb vins de pansa blanca de Can Roda.

Santa llúcia 19 Santa llúcia 19

Diumenge, els més petits van poder gaudir del taller de reciclatge i van tenir l'oportunitat de fer cagar el Tió. A la tarda, la fira va comptar amb la visita del Patge Reial que va recollir les cartes del més petits per entregar-les a Ses Majestats.