Notícies
L'Ajuntament facilita un punt de recollida d'olis domèstics
Contenidor de recollida d'olis

Els olis domèstics que es produeixen a les llars són altament tòxics i no es poden abocar a la xarxa del clavegueram, sinó que cal dipositar-los en contenidors especials per al seu tractament. És per aquest motiu que l'Ajuntament ha col·locat un punt fix de recollida, davant del Mercat del Carme al Passatge de la Rosa, per tal que els veïns puguin col·laborar en el correcte tractament d'aquest residu.

Què cal saber?:
 
- Que s´han de dipositar només olis produïts a les nostres llars, d´origen vegetal (d´oliva, de gira-sol o de blat de moro).
- Que, una vegada dipositat l'oli al contenidor, l´empresa RECICLOIL el portarà a la planta de reciclatge on es transformarà en combustible ecològic (biodiesel).
- Que, per qualsevol aclariment podeu posar-vos en contacte amb la tècnica de medi ambient al tel: 93.753.98.17. (dimarts, dimecres i dijous de 12-14 h) o personalment al camí Mataró, 10, 1a planta.
- Que, tot els titulars dels  bars/restaurants podrien posar-se en contacte amb l´empresa RECICLOIL  (tel.661982988) per tal que els faci aquesta recollida que és gratuïta.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 23 de gener de 2009
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web