Dimecres 17 de juny es reobre la piscina municipal

Última revisió 05-11-2020 21:25
16/06/2020

class="document">

Dimecres 17 de juny es reobre la piscina municipal< br />

Dimecres 17 de juny es reobre la piscina municipal

piscinaLa piscina s’obrirà al públic aquest dimecres dia 17 de juny un cop finalitzats els treballs d’instal·lació de la caldera de biomassa, els treballs de manteniment i les adaptacions finals a la normativa sanitària actual.

L’obertura de la piscina es farà enguany, excepcionalment, en mode estiu. Això vol dir que la piscina estarà descoberta i a temperatura ambient.
Durant la primera setmana es limitarà l’accés a la zona de gespa del voltant de la piscina petita, ja que s’acaba de replantar.

Horari
L’horari d’obertura serà des del dimecres dia 17 al 28 de juny, de les 8 a les 21 h de dilluns a dissabte, i diumenge de 9 a 15 h. El dia 23 de juny es tanca a les 20 h i el 24 és festiu i el servei romandrà tancat.
A partir del dia 29 de juny i fins el dia 30 d’agost l’horari serà l’habitual d’estiu; de les 9 a les 20 h de dilluns a dissabte, i diumenge de les 9 a les 15h.

Mesures higièniques
Es podrà fer ús dels vestidors amb l’aforament limitat però sense el servei de dutxa. Els grups no podran accedir als vestidors
Hi haurà dispensadors de sabó, paper, desinfectant i gel hidroalcohòlic on sigui necessari a més d’una persona de reforç que farà tasques organitzatives, control d’aforaments i tasques de desinfecció d’espais i materials.
Per tal de no creuar els circuits d’entrada i sortida, tots els usuaris realitzaran la sortida de l’equipament per la porta de la riera de Targa.

Organització del servei
Degut a la pandèmia, i per tal d’adaptar el servei esportiu a la normativa actual, s’ha reduït l’aforament de la instal·lació al 30% de la seva capacitat i ha calgut establir uns torns o franges horàries per a cada tipus d’ús.
Es podrà accedir al servei de piscina a fer natació, bany lúdic o a la sala de fitness prèvia reserva d’espai i horari, a partir del dimarts 16 de juny, al telèfon 93.750.82.97.
La reserva es podrà fer amb una anticipació màxima de 48 hores. Es recomana fer la reserva d’espai via telefònica abans d’anar a l’equipament per poder garantir-ne la disponibilitat. Aquestes mesures són imprescindibles per a poder gaudir de nou dels serveis esportius.

horari piscina

hoaris piscina 2