Nova edició de les Jornades contra el càncer de Vilassar de Dalt

Última revisió 05-06-2023 13:42
29/05/2023

Aquest cap de setmana tornen les Jornades contra el càncer de Vilassar de Dalt que arriben a les seva 27a edició amb l'objectiu d'aprofundir en un dels càncers més comuns, el càncer de pell.

Durant tot el cap de setmana el parc de Can Rafart s'omplirà d'activitats per celebrar la 27a edició de les Jornades contra el càncer de Vilassar de Dalt. Unes jornades que aprofundiran en un dels càncers més comuns i, alhora, més fàcils de detectar com és el càncer de pell.

Les jornades començaran aquest dissabte 3 de juny a les 10 del matí amb les tradicionals parades i una campanya especial de donació de sang. La inauguració oficial de les jornades serà a les 11 h, a la carpa de Ràdio Vilassar de Dalt, espai que també acollirà les diverses xerrades i entrevistes durant tot el cap de setmana. Com és habitual, l'escenari instal·lat a la carpa de can Rafart acollirà actuacions durant tot el dia com l'exhibició de balls de l'Aula de Dansa de Vilassar, un tastet de danses a càrrec de l'acadèmia The Lil' Fakulty o danses del món dirigides per la Núria Fernández. Al vespre, l'escenari s'omplirà d emúsica amb el concert de Ricard Martínez i el grup local Ia-ius. Durant tota la tarda de dissabte hi harà activitats pels més petits i tampoc hi faltaran els Tampoc hi faltaran els àpats populars.

Diumenge les activitats continuaran a partir de les 10 del matí amb una trobada de motos clàssiques, la tradicional navegació de maquetes de vaixells i inflables pels més menuts. L'escenari es tornarà a omplir amb una masterclass de Zumba, un taller de balls terapèutics i una sessió d'astronomia per a tota la família.