El municipi

Vilassar, un mosaic ric i variat

Vilassar de Dalt  és una població mil.lenària arrelada a la comarca del Maresme, al peu de la Serralada Litoral i a pocs quilòmetres del mar, el pas de la història ha deixat petjada en els seus carrers, en els edificis, en les entitats i en la seva gent.

Els jaciments del neolític final que trobem dalt de la serra, a can Boquet, amb el dolmen de la Roca d’en Toni com a element més representatiu, passant pels forns romans de Vilassar, les masies que trobem esquitxades pel nucli urbà, el castell, les cases de senyors i les fàbriques tèxtils amb els carrers de cases de cós són elements tangibles que ens parlen del nostre  ric patrimoni cultural i arquitectònic.

Vilassar és un poble viu, i ho és, en gran mesura, a la presència de moltes entitats de cultura popular, lleure, esportives, de fotografia, formatives,teatrals, socials... que són un veritable motor d’activitats per a tots els públics i edats. Vilassar vull de propostes cada cap de setmana i això és símbol de vitalitat de la seva gent.

Per anar d’una punta a l’altre del poble, no necessitareu més de 15 minuts, però si ho feu a peu prepareu-vos que és un poble de pujades fortes,  però que, amb poca alçada, guanya unes vistes fantàstiques de la plana del Maresme entre Sant Mateu i Montcabrer.

El teixit comercial de Vilassar i l’oferta gastronòmica completen una oferta de proximitat, variada, que fa que ben a prop tinguem de tot. Tot i tenir una forta presència empresarial al polígon industrial les expectatives són seguir creixent en aquest sentit, promocionant la instal.lació de nous actius econòmics que donin sortida a la necessitat de treball dels vilassarencs.

Terrasses i parcs us convidaran a veure passar el dia a dia d’un poble que  estima el seu  passat, el seu patrimoni, que és acollidor  i que vol seguir escrivint el seu futur amb les aportacions de tots els vilassarencs i vilassarenques.

 

Som un Ajuntament proper a la persona, amb diferents canals de participació, que ens agrada seguir el pols del que està passant al carrer. Volem que el portal web sigui un espai d’intercanvi entre les polítiques municipals i el ciutadà, una eina al servei de la comunicació i la gestió municipal que faciliti al màxim els tràmits amb l’administració pública.

Un portal web  al vostre servei per millorar, entre tots, el Vilassar d’avui fent créixer de manera sostenible la nostra societat, l’ economia local, el benestar de les persones, la salut  i els espais de trobada i lleure, en definitiva un espai virtual de trobada i intercanvi.

Ens actualitzem, guanyem presència a la xarxa, per seguir treballant al servei de les persones, és el nostre objectiu principal.

 

 

 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-10-2020 17:47