El passat dimecres 31 d’octubre l’Espai Jove i el Centre Obert van organitzar la Castanyada Terrorífica al les instal.lacions del Centre Obert de Vilassar de Dalt. Com cada any, la planta baixa es va transformar en un escenari de por ambientat en un manicomi en el qual havien de trobar una periodista segrestada. Com a novetat respecte l’any anterior es va incorporar la decoració d’un nou espai ambientat a l’escala que conduïa a un passadís i un lavabo esquitxat de bogeria.

">

La Castanyada Terrorífica aconsegueix un gran èxit de participació

Última revisió 12-02-2021 16:02
12/11/2012

castanyada terroríficaEl passat dimecres 31 d’octubre l’Espai Jove i el Centre Obert van organitzar la Castanyada Terrorífica al les instal.lacions del Centre Obert de Vilassar de Dalt. Com cada any, la planta baixa es va transformar en un escenari de por ambientat en un manicomi en el qual havien de trobar una periodista segrestada. Com a novetat respecte l’any anterior es va incorporar la decoració d’un nou espai ambientat a l’escala que conduïa a un passadís i un lavabo esquitxat de bogeria.

Unes 200 persones, grans i petits, van participar en aquesta activitat que any rere any ha anat guanyant adeptes. Alguns reien, altres cridaven, n'hi havia que feien algun pas enrere, però tots i totes van passar una bona estona. Aquest particular passatge del terror va ser possible gràcies a la col·laboració de treballadors municipals, actors i alumnes en pràctiques que van recrear escenes i personatges terrorífics.