La Colla de Geganters de Vilassar de Dalt i els Diabòlics Anònims són un dels referents de la Festa Major amb les seves activitats de nit com són els correfocs i la geganit que van ser un èxit de participació.

">

Gegants i correfoc, protagonistes indiscutibles de la festa

Última revisió 12-02-2021 16:06
30/08/2011

CorrefocLa Colla de Geganters de Vilassar de Dalt i els Diabòlics Anònims són un dels referents de la Festa Major amb les seves activitats de nit com són els correfocs i la geganit que van ser un èxit de participació.

Divendres 26 a la nit, els Diabòlics Anònims van omplir els carrers amb un espectacle de foc i nou recorregut que va anar des de la placeta Mercè Comas fins la plaça del teatre on va tenir lloc la traca final.    

CorrefocCorrefoc

Dissabte 27, a partir de les 7 de la tarda, el parc de can Rafart va acollir la gran festa dels gegants que va començar amb la gegantarda on els més petits van poder particpar a jocs tradicionals com el llançament d'espardenyes, la cursa de fiaxes... o fent trencaclosques amb les imatges dels gegants.

La jornada gegantera va continuar amb la cercavila boja i va acabar amb el correaigua i la ballada. Després de cinc edicions, la Geganit es consolida com un dels actes més participatius de la festa.

geganitgeganit

geganit

geganit