L'Ajuntament publica les bases per l'oferta pública de compra d'habitatge a Vilassar

Última revisió 14-11-2023 11:08
14/11/2023

L’Ajuntament ha destinat 300.000 € per l’adquisició d’habitatges d’emergència social i, garanteix així, el dret universal d’accés a un habitatge digne i assequible.

Un any més, amb aquesta acció, el consistori vol donar una resposta immediata a les famílies que es troben en una situació d’emergència social i garantir el seu dret a l’habitatge. Els propietaris que vulguin oferir un habitatge poden conèixer els requisits i el tràmit en les bases adjuntes en aquesta publicació.

Els habitatges que s’ofereixin hauran de complir diversos requisits coma per exemple estar ubicats a Vilassar de Dalt, tenir com a mínim 40 m2 o una superfície útil no inferior a 30 m2, disposar de cèdula d’habitabilitat i del certificat energètic vigent o que el preu màxim sigui de 170.000€ LPAP.

Les ofertes es poden presentar fins al 14 de desembre del 2023 a l’OAC (Oficina d’Atenció a la Ciutadania), on es donarà el suport necessari a aquelles persones que vulguin participar-hi i se’ls ajudarà en la tramitació de les seves propostes.