Horrorland celebra 5 anys

Última revisió 21-06-2023 12:00
21/06/2023

Horrorland ja arrenca motors per celebrar el seu 5è aniversari. El parc del terror ubicat a Vilassar de Dalt, a les instal·lacions d’Illa Fantasia, arrencarà temporada el proper 12 d’octubre i s’allargarà fins al 18 de novembre.

En aquesta 5a edició, el complex d’oci allargarà el seu calendari d’obertura a causa de l’èxit d'edicions anteriors i la rapidesa amb què s’esgotaven les entrades disponibles.

Noves atraccions i experiències
En aquesta edició Horrorland presentarà dues noves cases encantades de gran format. A més a més, els visitants podran tornar a gaudir de l’aclamada experiència Extreme House +18  (atracció per a majors d’edat) que, com cada temporada, presentarà una nova temàtica que encara no s’ha desvelat.

Els espectacles, un altre tret diferencial d’Horrorland, també presentaran una nova cartellera. Es manté el musical en directe Eternal Live, considerat el millor espectacle en un Scream Park d’Europa 2022, segons els Scare Awards.

La zona de jocs també es renovarà i les emblemàtiques Haunted House Hell Cel i Motor Skills presentaran una versió 2.0. Complementarà la celebració del 5è aniversari un nou menú dins de l’oferta gastronòmica del parc i una innovadora experiència anomenada Sustomatón Experience que aconseguirà capturar la millor instantània terrorífica dels atrevits que vulguin viure aquesta aventura.

5 anys del primer Scream Park del sud d'Europa
Horrorland va ser el primer Scream Park que va obrir les seves portes al sud d’Europa l’any 2018 a Cercs. Després de 2 edicions, el complex d’oci centrat en el terror es va desplaçar a Vilassar de Dalt de la mà d’Horrorbox. Al llarg de totes les edicions, Horrorland ha rebut més de 85.000 visitants provinents de diferents part del món i s'ha convertit en un referent dins del sector del terror.

Les entrades per a l'edició 2023 d'Horrorland s'han posat a la venda aquest dimecres 21 de juny i ja es poden comprar a partir de 39 € clicant aquí.

Horrorland 2023
Horrorland 2023

Enllaços