Més de 20 propostes a la nova programació de La Massa Teatre

Última revisió 17-08-2023 10:13
17/08/2023

La nova temporada de La Massa Teatre s'allargarà entre el setembre de 2023 i el mes de maig de 2024 i reunirà més de 20 espectacles.

Amb la voluntat de repetir l'èxit de l'any passat, la temporada 23/24 de La Massa Teatre començarà a caminar el 3 de setembre amb el concert 'Clàssics populars' de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat al Parc de Can Rafart. Aquest concert servirà també de presentació de la Temporada de clàssica que, un any més, portarà la millor i més diversa música clàssica al teatre vilassarenc. Les entrades per aquest concert ja estan a la venda i es poden comprar clicant aquí. 

A partir del 30 de setembre, l'activitat es traslladarà al teatre que acollirà artistes i formacions com Judit Neddermann, Fel Faixedas, Roberto G. Alonso, el Cor de Cambra del Palau de la Música, Spanish Brass o l'Orquestra Simfònica Sant Cugat o companyies com WeColor Music, Lazzigags, Kukai Dantza o Egos Teatre. Com és habitual, el talent vilassarenc també tindrà un lloc destacat a la programació amb les propostes de la companyia TotésTeatre, el Casal Popular o la cantant Carmen Garcia acompanyada del pianista Kitflus.

Com és habitual, la programació d'arts escèniques es complementarà amb una aposta ferma pel cinema amb les projeccions mensuals de cinema català de la ma del Cicle Gaudí i de cinema familiar en català.

Els abonaments de la temporada ja estan a la venda clicant aquí i les entrades per a tots els espectacles es podran comprar a partir del 6 de setembre. 

La Massa
La Massa

Et pot interessar