Ràdio Vilassar de Dalt estrena sintonia

Última revisió 16-01-2024 13:03
16/01/2024

Ràdio Vilassar de Dalt celebra un any als nous estudis i per commemorar-ho estrena nova sintonia original.

El 16 de gener de 2023, Ràdio Vilassar de Dalt va reprendre les emissions després del trasllat als estudis de Can Robinat, i ho va fer amb una graella renovada que, un any després, ja suma una vintena de programes. Per celebrar el primer aniversari, els musics locals Eli Pons i Guillem Vives han creat una nova sintonia original per a l'emissora, que serà la carta de presentació de l'emissora municipal d'ara en endavant. La nova sintonia s'acompanya d'un nou lema, 'La nostra veu', que van escollir les col·laboradores i col·laboradors. La nova sintonia i els nous indicatius s'han estrenat aquest dilluns 15 de gener i compten amb les veus de Joan Salvi, Gemma Bonet, Àurea Grau i Pol Basó.

La graella actual de Ràdio Vilassar de Dalt ja té una vintena de programes entre els quals es mantenen clàssics com el Fora de Joc, el Cinemania o La Tenora i també s'han consolidat espais com Gent del poble, La Pròrroga o El Pedrís. Entre les estrenes més recents hi ha el programa Carretera i Marta amb Marta Llongueras i l'espai Brindem per la música amb la Secció de música de La Massa CCV.

En aquesta nova etapa, Ràdio Vilassar de Dalt torna a garantir una emissió ininterrompuda durant les 24 hores del dia gràcies a un nou acord de col·laboració amb Catalunya Ràdio. D'aquesta manera, entre les 20 h i fins les 12 h del dia següent es pot seguir el contingut de Catalunya Ràdio a través del 97.4FM o per streaming.

RVD
RVD

Vídeos

Ràdio Vilassar de Dalt. Sintonia 2024