Resoltes les incidències a la xarxa de subministrament d'aigua

Última revisió 29-01-2024 17:40
29/01/2024

Com a conseqüència dels treballs de neteja del dipòsit general d’aigua del municipi, que es van fer la setmana passada, una de les vàlvules reguladores de la pressió no va funcionar correctament. Aquest fet va provocar una sobrepressió a la xarxa que va trencar les canonades als carrers de Sant Genís, Santa Maria, Manuel Moreno, Canyamar, Sant Antoni i De la Sort.

En total es van registrar 7 trencaments: 3 el dissabte 27 i 4 diumenge 28. Una de les fuites no es va manifestar en superfície i no es va poder localitzar fins a la tarda de diumenge.

Per resoldre totes les avaries en el menor temps possible, ViDA va mobilitzar fins a 4 equips d’operaris que van treballar dia i nit fins a poder restablir el servei a tot el municipi diumenge a les 10 de la nit.

Per garantir el bon estat de la xarxa i evitar que es reprodueixin episodis com el d’aquest cap de setmana, el Consell d’Administració de ViDA va aprovar, el passat mes de setembre, un Pla d’Inversions de renovació de la xarxa de més de 7 milions d’euros a executar en els propers anys.