Vilassar encendrà els llums de Nadal a partir del 5 de desembre

Última revisió 11-12-2023 13:14
01/12/2023

Seguint amb la voluntat de contribuir a l’estalvi energètic durant les festes de Nadal, Vilassar encendrà els llums de Nadal a partir del 5 de desembre.

A partir del 5 de desembre, els llums de Nadal començaran a lluir pels carrers de Vilassar. Ho faran dies més tard que a la majoria de pobles i ciutats i amb dues tipologies d'instal·lació diferents amb l'objectiu de reduir el consum d'energia durant les festes.

La il·luminació nadalenca de Vilassar guarnirà, aquest any, 28 espais i en suma 4 de nous que fins ara no havien estat il·luminats: Can Pons, el carrer Àngela Parera, el carrer Sant Joan i la Plaça del Teatre. A més a més, la il·luminació funciona amb dues tipologies d’instal·lació diferents: una és la connexió a la xarxa d'enllumenat públic i una altra (la més eficient energèticament) és amb línia elèctrica específica amb temporitzador. 

Una part dels llums estan connectats a l’enllumenat públic de manera que s’encenen i s’apaguen de forma automàtica conjuntament amb l’enllumenat. Aquests llums, que actualment ja estan penjats, es connectaran a partir del dimarts 5 de desembre. Una altra part de la il·luminació funciona amb una línia específica de manera que, amb un interruptor amb temporitzador, s’encenen i s’apaguen quan convé. En aquest cas, els llums amb aquesta instal·lació funcionaran entre les 6 i les 8 h, i les 18 i les 24 h, a partir del 5 de desembre. 

Durant les festes de Nadal, doncs, Vilassar també aposta per l’estalvi energètic, encenent els llums de Nadal ben entrat el mes de desembre i aplicant la instal·lació amb línia específica amb temporitzador reduint així, les hores d’encesa.

LLUMS QUE FUNCIONEN AMB L'ENLLUMENAT
Rotonda 1 d'octubre (Bones Festes)
C. Vidal i Barraquer
C. Murillo
C. Sant Josep Oriol
C. Barcelona
C. Manuel Moreno (La Caixa i Can Planas)
Barri del Pi (Bon Nadal i Pare Noel)
C. Àngel Guimerà
C. Mestra Viladrosa
C. Ignasi Iglesias (Bon Nadal)
C. Riera de Targa (Bon Nadal)
Font de la Teula
Can Rafart
La Galbanya
Camí de Mataró (Bon Nadal)
Can Pons
C. Àngela Parera
C. Sant Joan
Plaça del Teatre

LLUMS AMB LÍNIA ESPECÍFICA
C. Ignasi de Bufalà
C. Manuel Moreno
C. Anselm Clavé
C. Carrer del Carme
Plaça de l’Ajuntament
C. Nou
C. Ignasi Iglesias (gegants)
Riera de Targa (vorera Sorli)
C. Marquès de Barberà

Nadal
Nadal

Et pot interessar