Alba Lavado guanya el concurs jove de cartells pel 8M

Última revisió 12-03-2021 13:56
12/03/2021

Un cartell que apodera la dona, sigui quina sigui la seva condició, obra d'Alba Lavado. Aquest és el cartell que el jurat del Centre obert i l'Espai Jove han escollit com a guanyador del concurs Cartell Jove amb motiu del 8M.

El cartell guanyador del concurs Cartell Jove és obra d'Alba Lavado i, segons ha indicat el jurat del concurs, es tracta d'un cartell que apodera a la dona, sigui quina sigui la seva condició. Ben aviat, aquesta obra es podrà veure en format grafit en una paret de Vilassar de Dalt. 

Gràcies a la col·laboració de l'IES Jaume Almera i l'IE Sant Jordi, que han treballat la proposta internament des d'alguna de les seves aules, la participació ha estat un èxit, amb un total de 28 joves que han fet arribar les seves propostes, sent totes, molt originals. Per això, el Centre Obert i l'Espai Jove estan treballant per tal de poder donar visibilitat a les 27 obres que no han resultat guanyadores, però que són igualment dignes de mostrar-se al públic, ja que cada una d'elles representa un gra de sorra en la lluita per la igualtat.