Comencen els treballs de millora de l'entorn de l'Escola Bressol can Roura i el SEM can Banús

Última revisió 08-10-2021 14:28
08/10/2021

El proper dimecres 13 d'octubre s'inicien els treballs de millora de l'entorn de l'Escola Bressol can Roura i el SEM can Banús. 

Per tal de millorar la seguretat viària i l'accessibilitat a la zona de l'Escola Bressol can Roura i el SEM Can Banús, el proper dimecres 13 d'octubre comencen les obres en aquest punt del poble que tindran una durada aproximada de dos mesos. L'actuació es divideix en 5 àmbits en els quals es treballarà de forma progressiva. 

El primer àmbit és la cruïlla Riera Targa (cruïlla Joan Alavedra i Marquès de Barberà i parada de l'autobús). El segon àmbit correspon a l’entorn de l’Escola Bressol, carrer Abat Oliba i cruïlla Joan Alavedra i Avi Riera. En aquest cas hi haurà afectació de mobilitat rodada i d'aparcament per la pavimentació de la calçada. El tercer àmbit serà el carrer Marquès de Barberà, Àngel Guimerà i Dr. Emili Masriera. I finalment els treballs de col·locació de mobiliari urbà i senyalització vertical i horitzontal (pintura viària). 

Aquestes actuacions s’emmarquen en un seguit de propostes municipals per al foment de la mobilitat tova, segura i sostenible, amb l’objectiu de reduir l’ús del vehicle privat, i per una recuperació progressiva de l’espai públic per al conjunt de la ciutadania. A més a més, responent a aquests objectius i a les propostes que planteja l'Estudi de mobilitat sostenible de Vilassar de Dalt, un cop hagin finalitzat els treballs, alguns carrers de la zona passaran a ser de sentit únic. Es tracta del carrer Marquès de Barbarà, entre Riera Targa i Sants Màrtirs, el carrer Sants Màrtirs, entre Marquès de Barbarà i Sant Miquel i el carrer Joan Alavedra.