Continua l'elaboració del Pla de Salut amb una enquesta a tota la població

Última revisió 20-02-2023 10:55
20/02/2023

Després de les sessions participatives, ara el procés de diagnosi del Pla local de salut entra en una nova fase amb una enquesta sobre la situació de salut i benestar del municipi que pot respondre, de manera anònima, tota la ciutadania. 

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt està duent a terme el procés participatiu per a l'elaboració del Pla Local de Salut. El Pla ha de servir per conèixer la situació actual de salut i benestar la població de Vilassar i consensuar els principals reptes i actuacions necessàries per assolir un municipi més saludable.

A l'enquesta, pensada per conèixer la situació de salut i benestar del municipi, s'hi inclouen preguntes sobre diferents aspectes que afecten la salut i el benestar com ara l'estil de vida, les relacions socials, l'accés als serveis essencials, les condicions de vida, habitatge, treball o ambientals. Es tracta d’una enquesta molt completa que ajudarà a fer una radiografia acurada sobre la salut a Vilassar per tal de poder elaborar la millor diagnosi possible.

Les dades recollides permetran a l'Ajuntament saber quines accions, serveis i polítiques són més necessàries. L'enquesta és completament anònima i per respondre-la calen menys de 10 minuts.

Pots participar a l'enquesta clicant aquí.

Pots consultar tota la informació del Pla local de salut clicant aquí. 
 

Pla de salut
Pla de salut

Et pot interessar