La Fundació Catalònia Creactiva gaudeix d'una jornada d'equitació adaptada gràcies a la Diputació i l'Ajuntament

Última revisió 15-06-2022 12:56
15/06/2022

Els usuaris i usuàries de la Fundació Catalònia Creactiva van gaudir, aquest dimarts 14 de juny, d'una jornada d'equitació emmarcada dins el catàleg de serveis esportius de la Diputació de Barcelona que cada any sol·licita l'Ajuntament per ampliar les activitats i els recursos que repercuteixen al municipi.

La Diputació de Barcelona va concedir a l’Ajuntament de Vilassar de Dalt dues jornades esportives, dins del catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona per a l’àmbit d’esports per a l’exercici 2022. Concretament la segona va ser una jornada d’equitació, de la qual van poder gaudir els usuaris i usuàries de la Fundació Catalònia Creactiva. Un grup de 13 nois i noies i 2 monitors de la fundació van assistir aquest dimarts dia 14 de juny a l'activitat d’equitació adaptada a l'Hípica can Taió de Santa Perpètua de Mogoda.

El bon temps va acompanyar les activitats de cura dels animals, els passejos amb els cavalls i el dinar de grup. Tot el grup va gaudir intensament de la jornada a l’aire lliure i ja pensen a poder repetir l’experiència l’any vinent.