La Massa presenta temporada i nova imatge

Última revisió 02-08-2021 13:38
30/07/2021

La Massa ha fet pública aquest divendres la programació de la nova temporada d'espectacles i la nova imatge gràfica de l'equipament. Les entrades es posaran a la venda l'1 de setembre.

Coincidint amb la que ha de ser la temporada de la represa després de més d'un any i mig de restriccions, La Massa Teatre ha presentat un nou logotip i un nou lloc web que vol destacar, amb ambició i consciència, la voluntat de continuar sent referent cultural a la vila. Aquest esperit forja una renovada imatge gràfica amb què s’estrenarà la temporada 2021-2022. El nou logotip posa en valor l’arquitectura singular de La Massa, amb la volta catalana de Rafael Guastavino com a protagonista i dota l’equipament d’una personalitat única i especial que serà la carta de presentació del teatre vilassarenc durant els propers anys.

Amb la renovada imatge també es presenta una temporada de represa que començarà el 3 d'octubre i s'allargarà fins passat Nadal amb un total de 14 propostes que combinen música, dansa i teatre per oferir una programació pensada per apropar al públic de Vilassar i la comarca espectacles variats i de qualitat.

El 3 d’octubre torna la música clàssica a La Massa amb un concert dedicat a Mozart amb el solista Ot Ortega. Aquest cicle de clàssica es completarà amb 3 concerts més els dies 31 d’octubre amb Les 4 estacions de Vivaldi, 21 de novembre amb la 5a de Beethoven i el tradicional concert de Cap d’any l’1 de gener de 2022.

El 9 d’octubre el recentment creat Ballet de Barcelona arriba a Vilassar amb la seva producció de debut Mixed Bill, una barreja dinàmica de dansa clàssica i contemporània. Vilassar de Dalt contra el càncer no fallarà tampoc a la seva cita anual i el Barcelona Gay men’s chorus serà el centre del seu concert solidari. La companyia Els Pirates Teatre també serà present a la nova temporada de La Massa amb La Mascarada, la seva particular adaptació del Burgès Gentilhome de Molière. També en dansa, el 6 de novembre arriba la companyia Roseland musical i l’espectacle familiar Geometria. El Terrat i la Bendita Compañia posaran el toc d’humor a la temporada amb La gran ofensa el 13 de novembre mentre que la companyia Campi qui pugui visitarà Vilassar amb el premiat espectacle Camí a l’escola. Després de dues cancelacions a causa de la pandèmia, el 10 de desembre arribarà, per fi, l’oportunitat de veure a La Massa Els Ocells de La Calòrica. El públic familiar centrarà el tram final de l’any amb Les Capgirades circ, una proposta de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc i les tres funcions d’Els Pastorets de Vilassar.  


 

Enllaços

Et pot interessar