L'Ajuntament aposta per la solidaritat

Última revisió 31-05-2022 11:16
31/05/2022

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt, apel.lant al principi de solidaritat entre els pobles, vol fomentar les iniciatives de suport a països desafavorits en els seus processos de desenvolupament mitjançant una convocatòria d’ajudes públiques de fins a 8.000 €.

L’objecte de la convocatòria de subvencions és finançar activitats i projectes de cooperació internacional, organitzats per entitats sense ànim de lucre que tinguin com a objectiu abordar les dificultats associades al desenvolupament i l’erradicació de la pobresa, l’equitat de gènere, l’enfortiment de les capacitats i autonomia de les dones, la pau, la democràcia i el respecte als drets humans.

La convocatòria d’enguany destina 8.000 euros a finançar projectes que es realitzin entre l’1 de gener del 2021 i l’1 de desembre de 2022. Les sol.licituds es podran presentar des del 31 de maig al 15 de juliol de 2022 a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.

Amb aquesta iniciativa es dona continuïtat i es referma la llarga tradició del la societat civil de Vilassar pel que fa al treball de sensibilització i acció en països en vies de desenvolupament.

Pots consultar les bases clicant aquí.

Coopreació
Coopreació

Et pot interessar