Primera trobada de la comunitat educativa de Vilassar per presentar el nou curs

Última revisió 09-10-2023 10:33
09/10/2023

El  Museu Arxiu va acollir, el passat dimecres 4 de setembre, el primer Consell Educatiu per presentar el nou curs 2023/2024. L'acte va estar presentat per la regidoria d’Educació, Carme Terradas i va comptar amb una conferència de la sociòloga, Alba Castellví.

 

La comunitat educactiva de Vilassar de Dalt es va trobar en el marc del primer Consell Educatiu organitzat per la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt per donar la benvinguda al nou curs. L’acte va comptar amb la conferència “Lliures i feliços, límits que ho fan possible” a càrrec d'Alba Castellví, educadora, sociòloga i mediadora de conflictes. Una xerrada centrada en la necessitat d’establir límits clars als infants i adolescents per dotar-los d’eines que els ajudin a afrontar les dificultats del dia a dia i educar els hàbits per a un futur. 

En el mateix acte, el director del Museu, Enric Ortega, va presentar propostes culturals i educatives dirigides als centres educatius com, per exemple, la gimcana educativa pel casc antic.

 

Et pot interessar